Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang

Op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kanteel kun je na school lekker samen met je vrienden verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Na een drukke dag op de basisschool kan je bij ons even rustig aan tafel je verhaal kwijt. Alles is mogelijk.

Jongen 9 Jaar

Een fijne plek
Voor kinderen moet de BSO vooral leuk en ontspannend zijn en uitdagend en stoer. En voor de ouders is het belangrijk dat de BSO een fijne en veilige plek is. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren. Bijna niets moet, bijna alles mag! Kinderen beslissen bij Kanteel mee over de activiteiten, het speelgoed en hoe de ruimte ingericht moet worden. Wij hebben ervaren dat kinderen hier heel goed over mee kunnen denken en samen beslissingen kunnen nemen. Bij Kanteel mogen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. En wij zorgen er uiteraard voor dat we hen zo nu en dan voor iets nieuws enthousiast kunnen maken. Bekijk onze pedagogische bouwstenen voor meer informatie over onze visie en gestelde doelen. 

Kindcentra 0-13
Op veel locaties bieden we opvang van 0-13 jaar aan. En dat onder één dak: een Kindcentrum. Dit betekent kinderdagverblijf, peuterarrangement, de basisschool, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang allemaal bij elkaar. Kanteel Kinderopvang heeft een intensieve samenwerking met het basisonderwijs, zodat we samen kunnen werken aan de toekomst van de kinderen. Het voordeel van een Kindcentrum is; je hoeft als ouder niet meer je kinderen op verschillende plekken op te halen. Maar, nog belangrijker: de ontwikkeling van jouw kind wordt van 0-13 jaar (in samenwerking met de basisschool) gevolgd en gestimuleerd. 

Verschillende activiteiten en workshops
We laten kinderen graag kennismaken met iets nieuws. Daarom bieden we verschillende activiteiten en gratis workshops aan. Van fotografie tot toneel en van natuur tot techniek. Kinderen hebben bij ons echt inspraak in wat ze gaan doen! Naast leuke activiteiten, pakken we het ook wel eens groter aan. Met meerdere locaties tegelijkertijd gaat ons Kanteel Actief team aan de slag bijvoorbeeld een zomerdag of voetbaltoernooi. Meer weten? Bekijk onze Kanteel Actief pagina. Op een aantal locaties bieden we ook zwemmen aan onder BSO tijd. Bekijk jouw locatie pagina voor de mogelijkheden.

Vakantieprogramma 
Tijdens de schoolvakanties is de BSO de hele dag open en zorgen enthousiaste medewerkers (en het Kanteel Actief team) voor een afwisselend en actief vakantieprogramma. Komende vakantie staat in het teken van...

Bekijk hier meer over op de Vakantieopvang pagina

Zomerkamp 2019
Dit jaar staat het BSO Zomerkamp in het teken van het thema Kanteel in 't Wild. Klik hier voor meer informatie.
Schrijf je nu alvast in voor komend kamp via het inschrijfformulier en mail deze naar kanteelactief@kanteel.nl. Bekijk hier de voorwaarden

Incidentele opvang op de BSO
Wil je geen gebruik maken van structurele buitenschoolse opvang van Kanteel Kinderopvang, dan is jouw kind toch altijd welkom! Dus heb je plotseling een afspraak, is de vaste oppas met vakantie of hebben opa en oma een dagje vrij? Kies dan voor onze incidentele opvangmogelijkheid. Ook wanneer jouw zoon of dochter graag eens met hun vriendjes en vriendinnetjes op de BSO willen spelen is dit mogelijk. Onze BSO is voor iedereen toegankelijk. Meer informatie? Neem contact op met de afdeling Relatiebeheer via (073) 851 99 99.

Altijd een Kanteel locatie in de buurt 
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de manager van de betreffende locatie. Of vraag direct een rondleiding aan.

Vragen van ouders
Meer weten over hoe een BSO van Kanteel werkt en wat we precies doen? Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie. Of neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99). 

Bereken je netto kosten
Meer weten over hoeveel kinderopvang jou kost? Reken jouw netto kosten in een mum van tijd uit met onze Rekentool.

Button Locaties BSO

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug