Flexibele opvang

Flexibele opvang

Op zoek naar flexibele opvang voor je kind (op komst)? Bijvoorbeeld omdat je op onregelmatige tijden werkt? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Kanteel Kinderopvang biedt op diverse locaties de mogelijkheid voor flexibele kinderopvang.

Meisje 1Jaar

Wat houdt flexibele opvang in?
Flexibele kinderdagopvang is een vorm van opvang waarbij je geen vaste dagdelen per week reserveert, maar wisselende dagdelen per week afneemt, op basis van jouw werkrooster.
We bieden deze vorm van opvang op onze locaties Plons en Westerbreedte in Den Bosch, Den Krommen Hoek in Rosmalen en Waluwe Kids in Zaltbommel. Bij onze locaties in Uden e.o. bieden we allemaal flexibele opvangmogelijkheden. Kijk op de locatiepagina's voor de specifieke mogelijkheden. Bekijk onze pedagogische bouwstenen voor meer informatie over onze visie en gestelde doelen.

Wil je gebruik maken van flexibele opvang?
Schrijf je dan in via de inschrijfbutton op onze website. *Deze opvangvorm geldt alleen voor kinderen die niet structureel gebruik maken van de opvang.

Wat als de gevraagde flexibele opvang structureler wordt?
Wanneer in de praktijk blijkt dat de opvang toch structureel is, in plaats van wisselend, dan zullen wij - in overleg - het contract hierop aanpassen.

Altijd een Kanteel locatie in de buurt
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de manager van de betreffende locatie. Of vraag direct een rondleiding aan.

Vragen van ouders
Meer weten over hoe een kinderdagverblijf van Kanteel werkt en wat we precies doen? Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie. Of neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99).

Bereken je netto kosten
Meer weten over hoeveel kinderopvang jou kost? Reken jouw netto kosten in een mum van tijd uit met onze Rekentool.

Button Locaties Flexibel

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Wij staan je graag te woord.

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug