Kanteel Actief

Kanteel Actief

Kanteel Actief is de afdeling binnen Kanteel die voor alle BSO locaties uitdagende en verrassende activiteiten organiseert. Het Kanteel Actief aanbod wordt samen met de kinderen 2x per jaar gekozen. In de vakanties worden er ook activiteiten georganiseerd: voetbaltoernooi, zomer-en winterdag, zomerkamp en de zomerwereldweken.

Kanteel Actief Meisje

Hoe vaak zijn er activiteiten?
Het hele jaar door hebben we activiteiten op de BSO. Na schooltijd, maar ook tijdens schoolvakanties. Inspraak van de kinderen vinden we daarbij belangrijk. Samen met de pedagogisch medewerkers maken zij een activiteitenprogramma. Uiteindelijk mogen ze zelf kiezen waar ze wel of niet aan meedoen. Jouw kind kan bij Kanteel spelenderwijs ontdekken welke talenten het heeft. Het Kanteel Actief team organiseert een aantal keer per jaar speciale activiteiten, waar we met alle Kanteel-kinderen aan mee kunnen doen.

Hoe weet ik wat er te doen is bij Kanteel Actief?
Twee keer per jaar wordt er samen met de kinderen een keuze gemaakt uit het workshopaanbod. Dat is voor alle kinderen van de BSO. De pedagogisch medewerkers vertellen persoonlijk aan de kinderen wat er allemaal te doen is.

Benieuwd hoe een activiteit van Kanteel Actief eruit ziet?
Bekijk onderstaande video van de afgelopen Junior Winterdag.Mogen vriendjes mee?
Ja, zij mogen gerust een keer mee komen, wanneer daarvoor ruimte is op de locatie. Natuurlijk altijd in overleg met de medewerkersen ouders. En als ze mee willen doen met de workshops dan kunnen ze zich opgeven. Voor meer info kun je mailen naar kanteelactief@kanteel.nl.

Tijdens schoolvakanties biedt Kanteel Kinderopvang ook flexibele en incidentele vakantieopvang aan op de BSO. Ideaal dus wanneer je af en toe eens gebruik wil maken van opvang in de vakantieperiode maar niet het hele jaar door.

Tarieven Kanteel Actief activiteiten
Als jouw kind naar de BSO gaat en er Kanteel Actief workshops zijn, kosten deze workshops niets! Wanneer jouw kind geen gebruik maakt van de BSO opvang dan kosten de workshops €6,- per keer. 

Altijd een Kanteel locatie in de buurt 
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de manager van de betreffende locatie. Of vraag direct een rondleiding aan.

Vragen van ouders
Meer weten over hoe Kanteel Actief van Kanteel werkt en wat we precies doen? Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie. Of neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99).

Bereken je netto kosten
Meer weten over hoeveel kinderopvang jou kost? Reken jouw netto kosten in een mum van tijd uit met onze Rekentool.

Button Locaties Kanteel Actief

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug