van locatie Brede school De Uitkijk

Onderwijs en opvang aan Leeuweriksweg samen verder als IKC De Klimboom

Dinsdag 28 augustus, 2018 - Integraal Kindcentrum De Klimboom in Uden is vorige week feestelijk geopend. Met deze nieuwe naam is de samenwerking tussen opvang en onderwijs nu ook naar buiten toe meer zichtbaar. Met een kinderdagverblijf als extra toevoeging is het aanbod voor 0-13 jaar nu compleet.

1

Vanaf nu is de samenwerking tussen Kanteel en Saam ook terug te zien in de naam. De basisschool, Peuteropvang het Soosje en BSO de Boomhut dragen voortaan dezelfde ‘Klimboom’ naam. De onthulling van het logo, confetti en een leuke spelletjesavond op het Kindcentrum maakten het feest compleet.

Doorgaande lijn van 0-13 jaar
De samenwerking is binnen de Kindcentrum muren ook merkbaar, door bijvoorbeeld de gezamenlijke activiteiten die worden georganiseerd en ook de uitwisseling van personeel die af en toe plaatsvindt. “We zijn erg blij dat we nu allemaal dezelfde naam dragen. Een klein verschil, maar dit voelt toch als een stempel op ons werk“, vertelt Rianne Jeurninck. “Binnen het Kindcentrum zijn we druk bezig om kinderopvang en onderwijs te integreren. Dat dit naar buiten toe ook zichtbaarder wordt, is ook goed voor de wijk om te weten”, vult Joop Bloks aan.

Kinderopvang Koekeloere verhuist mee
Om het aanbod binnen het Kindcentrum te verbreden en de instroom al vroeg te laten starten, heeft De Klimboom nu ook een kinderdagverblijf. De Kanteel-locatie binnen zorgcentrum Sint-Jan (voorheen Kinderdagverblijf Koekeloere) heeft een plekje in het Kindcentrum gekregen. Kinderen van nul tot vier jaar kunnen nu dus ook terecht bij De Klimboom. De meeste kinderen zijn meeverhuisd en kunnen zich hier samen verder ontwikkelen, tot aan groep 8.

Deel deze pagina

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Wij staan je graag te woord.

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug