van locatie Kinderdagverblijf Tijd4Kids

Ho stop, pestkop!

Dinsdag 10 september, 2019 - Pesten, een belangrijk onderwerp. Hoe kunnen we het voorkomen en herkennen en hoe kunnen we er het best mee omgaan? Voor de kinderen van EC ’t Sparrenbos wordt hier komende weken, op een leuke manier aan gewerkt… met theater!

Nieuwsbericht Afbeelding

Tot aan de herfstvakantie krijgen de BSO kinderen van EC ’t Sparrenbos elke week een theaterworkshop over pesten. Waarom theater, denk je nu misschien. Nou, theater is een mooie manier om een groep hechter te maken. Tijdens deze weken wordt er eerst gewerkt aan het creëren en versterken van de band tussen de kinderen. Zodra iedereen op zijn/haar gemak is, zal het onderwerp "pesten" worden geïntroduceerd.

Wat gaan we doen?
Vanuit een fictieve situatie (of eventueel eigen ervaring) wordt een show ontwikkeld. Kinderen gaan aan de slag met één onderwerp en gaan hier samen een verhaal van maken. Dit gaan ze komende werken uitspelen en de laatste middag sluiten we af met een presentatie waarbij ouders mogen komen kijken.

Informatieavond ouders
Voor ouders hebben we ook een informatieavond georganiseerd, om te praten over pesten, het herkennen hiervan en hoe hiermee om te gaan. Je bent van harte welkom.|

Deel deze pagina

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug