Onze eerste eigen babytraining!

Dinsdag 14 januari, 2020 - Ja… het is een feit! Gisteren hebben we onze eerste eigen training ‘Babyspecialist’ gegeven aan onze medewerkers. En wat zijn wij trots!

Babytraining

Vanaf 1 januari 2023 dient iedereen die met kinderen tot 1 jaar werkt een landelijk erkende babytraining gevolgd en behaald te hebben. Wij vinden het natuurlijk fijn dat er meer aandacht komt voor de toegevoegde waarde die onze medewerkers bieden aan de ontwikkeling van de allerkleinsten.

Daarom hebben we ervoor gekozen om zélf een training babyspecialist te ontwikkelen. 

Dat was natuurlijk niet zomaar gedaan. Na veel onderzoek, ontwikkeling en wat bloed, zweet en (vreugde) tranen hebben we nu een eigen landelijk erkende training en daar zijn wij trots op! Gisteren was de aftrap van de eerste training Babyspecialist en wat een enthousiasme zagen we.

Verdieping en herkenning kwamen naar voren in deze eerste trainingsavond. De volledige training bestaat uit een aantal theoriemodules, groepsbijeenkomsten en praktijkopdrachten. Hierbij komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: babybrein, fysieke ontwikkeling en spelontwikkeling.

Een mooi pakket om deze jongste kinderen nog meer aandacht te geven die ze verdienen. Het was een geslaagde eerste avond, met een stuk theorie en vele gesprekken tussen de pedagogisch medewerkers, waar ideeën en ervaringen werden uitgewisseld. Op naar het vervolg!

Deel deze pagina

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug