Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang

Bij de Tussenschoolse Opvang (TSO) kun je gezellig samen aan tafel je brood eten. Na het eten kiezen de kinderen zelf hoe zij de pauze doorbrengen. Actief, maar er is ook tijd om even rustig te ontspannen. Hoe dan ook, we zorgen dat ze weer vol energie aan het middagprogramma beginnen.

Meisje 6 Schort

Eten en spelen
De kinderen eten op een vaste plek in de school. Nadat de kinderen hebben gegeten kunnen ze zowel binnen als buiten spelen. Bij Kanteel is voldoende spelmateriaal voor zowel binnen als voor buiten beschikbaar. We bieden ook leuke, korte activiteiten aan of tijd voor een gesprekje. 

De TSO medewerker
Een team van vrijwilligers en beroepskrachten begeleiden de kinderen tijdens de TSO. Er is een werkplan opgesteld, afgestemd op de visie van de school en de pedagogische bouwstenen van Kanteel. De TSO medewerker heeft het overzicht, houdt toezicht en geeft persoonlijke aandacht aan je kind. Op elke TSO locatie werkt ook een TSO coördinator. Hij/zij is het aanspreekpunt en regelt tevens de administratieve kant.

Hoe kan ik me aanmelden?
Aanmelden kan via de locatiepagina van de TSO van je keuze door bovenaan de pagina op de button inschrijven te klikken. Je kunt je kind ook inschrijven voor incidentele tussenschoolse opvang. Voor algemene informatie kun je bellen naar (073) 850 78 50 of mailen naar tso@kanteel.nl. Heb je vragen over de praktische kant van de TSO? Lees hier meer over in het TSO reglement.

Altijd een Kanteel locatie in de buurt 
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de manager van de betreffende locatie. Of vraag direct een rondleiding aan.

Vragen van ouders
Meer weten over hoe een TSO van Kanteel werkt en wat we precies doen? Neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99). 

Button Locaties TSO

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug