Vakantieopvang

Vakantieopvang

Vakantie is vakantie. Niks moet, bijna alles kan en mag. Ook tijdens de schoolvakanties zijn de BSO's en kinderdagverblijven de hele dag open en zorgen enthousiaste medewerkers voor een afwisselend en actief vakantieprogramma. Voor alle leeftijden is er een uitdagend aanbod, maar ook tijd om lekker relaxed vakantie te vieren.

Meisje 8 Zomer

Vakantieprogramma & zomerkamp
Tijdens de schoolvakanties is het kinderdagverblijf en de BSO de hele dag open en zorgen enthousiaste medewerkers (en het Kanteel Actief team) voor een afwisselend en actief vakantieprogramma. Elke jaar organiseren we naast een aantal speciale vakantieactiviteiten ook het 7+ BSO Zomerkamp!
Het kamp is van woensdag tot en met vrijdag in de laatste week van de schoolvakantie We gaan allerlei leuke activiteiten doen en maken vooral veel plezier! Dit kamp is altijd erg succesvol en daarom elk jaar terugkerend.

Impressie van het zomerkamp
Schijf je nu alvast in voor komend kamp.Via het inschrijfformulier en mail deze naar kanteelactief@kanteel.nl. Bekijk hier de voorwaarden.

Flexibele en incidentele vakantieopvang
Wil je af en toe gebruik maken van opvang voor je kind (eren), tijdens vakanties en niet het hele jaar door? Dit is mogelijk, want tijdens schoolvakanties biedt Kanteel Kinderopvang flexibele en incidentele vakantieopvang aan op het KDV en de BSO. De flexibele opvang biedt u de gelegenheid om (extra) vakantieopvang aan te vragen met plaatsingsgarantie. Dit kan tot uiterlijk één maand voor aanvang van een schoolvakantie. De incidentele opvang kunt u binnen één maand voor aanvang van de schoolvakantie aanvragen, maar heeft geen plaatsingsgarantie. Wil je je kind (eren) aanmelden, klik dan hier om het formulier te downloaden en mail dit daarna naar relatiebeheer@kanteel.nl.

Voor onze locaties in Uden e.o geldt een specifiek aanbod voor vakantieopvang. Wil je meer weten over de mogelijkheden die we hier bieden? Kijk dan op onze tarievenpagina.

Altijd een Kanteel locatie in de buurt 
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de manager van de betreffende locatie. Of vraag direct een rondleiding aan.

Vragen van ouders
Meer weten over hoe Vakantieopvang van Kanteel werkt en wat we precies doen? Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie. Of neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99).

Bereken je netto kosten
Meer weten over hoeveel kinderopvang jou kost? Reken jouw netto kosten in een mum van tijd uit met onze Rekentool.

Button Locaties Vakantieopvang

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug