Ben je zwanger? Gefeliciteerd!

Ben je zwanger? Gefeliciteerd!

Vraag een rondleiding aan

Een mooie tijd, maar ook zeker spannend. Wat gaat er allemaal komen en waar moet je nu al over nadenken? Op deze pagina geven we je enkele tips, zodat je meer tijd overhoudt om lekker van je zwangerschap te genieten.

Kinderopvang Kijkje Nemen

Hoe kun je ontspannen?
Het is belangrijk om de zwangerschap zo stressloos te laten verlopen. Daarom is het goed om tijd voor jezelf te nemen en je niet te druk te maken over alles dat komen gaat. Maak een lijstje van dat wat je (nog) wil doen en schakel daar ook hulp bij in. Er zijn ook verschillende cursussen om jezelf te ontspannen of maak eens een leuk uitje.

Heb je al nagedacht over opvang?
Je baby is nog niet eens geboren en moet je nu al over kinderopvang nadenken? Het antwoord is ja. Het is verstandig om de opvang voor je kind op tijd te regelen. Waar gaat je voorkeur naar uit? Uiteraard naar een kinderdagverblijf dat bij je past! Om je op weg te helpen in die zoektocht hebben we 10 slimme tips voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier de flyer en ga vooral uit van je eigen gevoel! Lees meer over wat wij doen op een kinderdagverblijf.

Googlemaps -kasteel 2 Zelf ervaren? Plan een rondleiding!
Kom gerust eens een kijkje nemen bij een van onze locaties in 
Den BoschRosmalenEmpelZaltbommel 
en Uden e.o.


Benieuwd naar de kosten?
Bij Kanteel is de prijs inclusief luiers en voeding. Wel zo handig,je hoeft dus niets mee te nemen. De gemeente en/of de belastingdienst betaalt mee aan de kinderopvang. Reken in een mum van tijd je netto kosten uit met behulp van onze Rekentool.

Welkom bij een mooi begin!
De eerste momenten van het leven van je kindje zijn heel bijzonder en belangrijk. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met Welkom Kraamzorg. Welkom zijn op deze wereld betekent geborgenheid, veilig zijn én je veilig voelen. Want wat is er mooier dan het zien van een pasgeboren kindje, onschuldig en puur. Welkom Kraamzorg begeleidt je graag tijdens je zwangerschap, de geboorte van je kindje en gedurende de kraamtijd. De kraamverzorgende zal jou, je kindje en de overige gezinsleden de zorg geven die samen is afgestemd. Daarvoor werkt Welkom met een ‘Wensenkaart’, waarin je jouw wensen kunt aangeven. Het team van Welkom Kraamzorg is zeer ervaren en werkt volgens de nieuwste inzichten omtrent kraamzorg. Het uitgangspunt van Welkom is om jullie de beste zorg te bieden en een onvergetelijke kraamtijd te geven. Voel je welkom bij ons!

Welkomkraamzorg 
Aldetiendstraat 23 5402 ZC Uden
T: 0900 – 22 000 66 (lokaal tarief)
E: kraamzorgservice@welkomkraamzorg.nl
I: www.welkomkraamzorg.nl

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Wij staan je graag te woord.

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug