Disclaimer

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Kanteel Kinderopvang niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op deze site of op websites waarnaar wordt verwezen.

Meisje10 Jaar Oud

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen. Alle gebruiksrechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm komen toe aan Kanteel Kinderopvang te 's-Hertogenbosch en alle anderen die aan de totstandkoming van deze site hebben meegewerkt.

De informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen of software mag niet worden gewijzigd, geproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kanteel Kinderopvang te 's-Hertogenbosch.

Met vriendelijke groet,

De directie van Kanteel Kinderopvang

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug