Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Op een kinderdagverblijf van Kanteel kunnen kinderen zich in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier ontwikkelen. Baby, dreumes of peuter. Altijd kijken we naar de behoefte van ieder kind. Zo kun jij je kind(eren) met een gerust hart brengen. Je weet dat ons kinderdagverblijf een vertrouwde plek is.

baby

Vaste groepen en bekende gezichten
Jouw kind komt in een vaste groep, met bekende pedagogische medewerkers en vaste gezichten van de andere kinderen. Zeker voor de allerjongsten binnen het kinderdagverblijf is dit heel belangrijk. Zo kunnen kinderen met elkaar en met PM-ers een echte band opbouwen. Bekijk onze pedagogische bouwstenen voor meer informatie over onze visie en gestelde doelen.

Spelend leren
Voor de baby’s nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken door ze op schoot te nemen, kiekeboe spelletjes te spelen en te stimuleren in het rollen, kruipen en zitten. Voor de dreumes wordt de wereld steeds groter en vaak hand in hand met de pedagogisch medewerker gaan zij op ontdekkingstocht. Peuters hebben natuurlijk meer ruimte nodig en op veel locaties zijn er speciale ruimtes, zoals een speelhal of atelier waar we activiteiten aanbieden die bij hun ontwikkeling passen. Hierbij bereiden we de peuters ook voor op de volgende stap in hun leven: de basisschool. We stimuleren, begeleiden en volgen de jonge kinderen in hun ontwikkeling.

Altijd een Kanteel locatie in de buurt 
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de manager van de betreffende locatie. Of vraag direct een rondleiding aan.

Vragen van ouders
Meer weten over hoe een kinderdagverblijf van Kanteel werkt en wat we precies doen? Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie. Of neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99). 

Bereken je netto kosten
Meer weten over hoeveel kinderopvang jou kost? Reken jouw netto kosten in een mum van tijd uit met onze Rekentool.

Button Locaties KDV

Heb je vragen over onze opvangvormen of onze locaties?

Bel dan 073-8519999

Bezoekadres Kanteel
Berlicumseweg 8G
5248 NT Rosmalen
Bekijk op Google Maps

Postadres Kanteel
Postbus 334
5240 AH Rosmalen
E: relatiebeheer@kanteel.nl

Bereikbaarheid
Voor algemene vragen zijn wij op kantoortijden bereikbaar op tel. (073) 850 78 50

Voor vragen over
Plaatsingsmogelijkheden:
(073) 851 99 99
Kinderopvangtoeslag:
(073) 850 78 49

Contactformulier

Over welk onderwerp wil je contact hebben? Geef het hieronder aan.

Bel me terug

Vul onderstaand formulier in en we bellen je z.s.m. terug